Categorie

Algemeen

Vol! Bekijk toernooi info

Bekijk de schema's via toernooi.nl

0 reacties

Badmintonclinic voor Farmaciestudenten

Op dinsdagavond 28 februari deden 32 studenten van de RUG-opleiding farmacie mee aan een door GO!-ers georganiseerde clinic van twee uur. Ronald leerde de deelnemers de eerste "tips and tricks"!

0 reacties

33 GO-ers en 9 prijzen op Amor toernooi

Op het gezellige 2-daagse Amor-toernooi van 25 en 26 februari op het ACLO sportcentrum was BC GO! met maarliefst 33 spelers vertegenwoordigd.

0 reacties

GO! 2 in de Gloria!

GO! 2 werd vanmiddag kampioen in de vierde divisie, door met ruime cijfers te winnen van Hoornse BV.

0 reacties

Geweldig Recept: Fietsen & Eten!

Vier locaties, negen creatieve koks en zestien kilometervreters vormden samen de hoofdingrediënten van het gezellige "Cycling Dinner" van BC GO!.

0 reacties

Veel succes en plezier in het nieuwe jaar!

Het bestuur van BC GO! wenst alle leden, hun familie en vrienden en alle andere badmintonners het allerbeste voor 2023!!

0 reacties

Beachtennissen met de Activiteitencommissie

Op 26 november organiseerde de activiteitencommissie een middagje beachtennissen bij Binnenpret. Ca. 15 GO!-ers probeerden zich de techneke eigen te maken...

0 reacties

Twee Evenementen voor de Prijs van Eén

Op maandag 21 november combineerde GO! de halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering met samen kijken naar Nederland - Senegal, in de orranje versierde kantine van Sportcentrum Europapark.

0 reacties

Super Jeugduitje naar JumpXL

Afgelopen zaterdagmiddag maakten 27 GO!-jeugdleden het trampolinespringcentrum JumpXL onveilig, onder begeleiding van Esther en Freek. Jeroen maakte de foto. Het succes van dit uitje smaakt naar meer!

0 reacties

GO! succesvol bij BooT

GO! viel uitgebreid in de prijzen tijdens de traditionele opening van het seizoen, het BooT-toernooi georganiseerd door de vrienden van AMOR.

0 reacties