Categorie

Algemeen

BC GO! gooide ballen

Op zaterdag 23 oktober organiseerde de activiteitencommissie een Indoor Jeu de Boules spektakel. Bijna 25 GO!-ers waren present.

0 reacties

Veel belangstelling voor kickoff Oldstars Badminton

Afgelopen donderdag had GO! de primeur van de allereerste Oldstars BAdminton training in Nederland. Maar liefst 21 55-plussers waren van de partij.

0 reacties

Probeer GO!, aanmelden voor 1 oktober!

Ook dit jaar organiseert BC GO! weer een grote kennismakingsactie ("probeerbadminton.nu"), i.s.m. Badminton Nederland en andere badmintonclubs. Alle informatie en aanmelding kan via deze site.

0 reacties

Initiatief voor 55-plussers: Oldstars Badminton bij GO!

Op 30 september a.s. organiseert GO! in samenwerking met o.a. het Nationaal Ouderenfonds en Badminton Nederland een kennismaking met Oldstars Badminton, speciaal voor 55+ers. Het is gratis! Aanmelden kan via ...

0 reacties

Competitie weer van start

Met goede hoop dat het dit seizoen weer eens een keer lukt alle wedstrijden te spelen ging zaterdagmiddag de competitie weer van start.

0 reacties

We gaan weer beginnen!

Na een hopelijk voor iedereen goede vakantieperiode gaan de trainingen op maandag 23 augustus weer van start. We hopen op een min of meer "normaal" badmintonjaar!

0 reacties

Gek seizoen ten einde

Een raar badmintonseizoen loopt ten einde. Vanochtend waren de laatste jeugdtrainingen in Selwerd, in de vorm van een verkleedtoernooi.

0 reacties

Buitentrainingen weer van Start

De GO!-jeugd is al een tijdlang twee keer per week buiten te vinden, maar sinds maandag 12 april bestaat ook voor volwassenen weer de mogelijkheid buiten te trainen., op Sportpark ...

0 reacties

De Activiteitencommissie presenteert: Online Escape Room

We mogen helaas nog steeds niet binnen sporten, maar GO! probeert zoveel mogelijk activiteiten activiteiten aan te blijven bieden. Nu, een online Escape Room!

0 reacties

GO! in Beweging (met Freek als drill instructor)

Sinds een paar weken leidt Freek online thuisgym-activiteiten. Alle volwassenen en oudere jeugdspelers kunnen meedoen, aanmelden kan via een berichtje naar een trainings-appgroep.

0 reacties