Categorie

Algemeen

BC GO! viert uitgestelde 3e lustrum met grote clubfeestdag voor jong en oud

Het feestelijke programma stond in 2020 al in de steigers, maar op zaterdag 21 mei 2022 is alsnog het 15-jarige bestaan van badmintonvereniging BC GO! uit Groningen gevierd. (FOTO's staan ...

0 reacties

Dé Trailer van hét Grote Lustrumfeest van dé Club

Kijk, luister en huiver (en meld je nog snel aan, indien nodig)! *** the movie ***  

0 reacties

Lustrumdag zaterdag 21 mei | Aanmelding open!

Op zaterdag 21 mei 2022 is het hoog tijd voor een BC GO!-feest en vieren we alsnog het 3e lustrum van BC GO!. Ga naar de lustrumpagina

0 reacties

Het GO!-toernooi (23 april): Terug van Weggeweest!

Op 23 april 2022 organiseren wij het BC GO! Toernooi. Eindelijk kunnen we na de coronaperiode er weer volle bak tegenaan!

0 reacties

Iedere donderdag OldStars badminton

Speciaal voor mannen en vrouwen van 55+ organiseren we iedere donderdag in 2022 van 17.30-18.30 uur een GRATIS uur badmintonnen in Sportcentrum Europapark bij BC GO!

0 reacties

Sporthopper en clinics: groep nieuwe jeugdspelers!

Op maandagmiddag (van half zes tot zeven) geeft Freek momenteel training aan een grote groep beginnende, jonge jeugdspelers. Ook op zaterdagochtend groeit de jongste jeugdgroep als kool!

0 reacties

Zet in je agenda: lustrumfeestdag BC GO! op 21 mei 2022

2020 had een feestjaar moeten zijn voor BC GO!, toen bestonden we 15 jaar. Dit derde lustrum willen we met alle leden en oud-leden alsnog gaan vieren op zaterdag 21 ...

0 reacties

De Beste Wensen!

0 reacties

BC GO! gooide ballen

Op zaterdag 23 oktober organiseerde de activiteitencommissie een Indoor Jeu de Boules spektakel. Bijna 25 GO!-ers waren present.

0 reacties

Veel belangstelling voor kickoff Oldstars Badminton

Afgelopen donderdag had GO! de primeur van de allereerste Oldstars BAdminton training in Nederland. Maar liefst 21 55-plussers waren van de partij.

0 reacties