Categorie

Algemeen

Alle jeugdleden zeer binnenkort in het GO!-rood!

Maandag 22 mei werden de eerste shirts aan onze jeugdleden uitgedeeld. Vanuit de club wordt aan alle jeugdleden een shirt aangeboden. Zo hopen we dat de jeugdleden onze mooie sport ...

0 reacties

11 mei, Oldstars Beweegweek bij GO!: Kom het eens proberen!

Van 8 t/m 12 mei is het Nationale Beweegweek. GO! doet mee, met een open Oldstarstraining. Ben je 55+ en lijkt het je wat? Kom vrijblijvend langs en doe mee, ...

0 reacties

Vol! Bekijk toernooi info

Bekijk de schema's via toernooi.nl

0 reacties

Badmintonclinic voor Farmaciestudenten

Op dinsdagavond 28 februari deden 32 studenten van de RUG-opleiding farmacie mee aan een door GO!-ers georganiseerde clinic van twee uur. Ronald leerde de deelnemers de eerste "tips and tricks"!

0 reacties

33 GO-ers en 9 prijzen op Amor toernooi

Op het gezellige 2-daagse Amor-toernooi van 25 en 26 februari op het ACLO sportcentrum was BC GO! met maarliefst 33 spelers vertegenwoordigd.

0 reacties

GO! 2 in de Gloria!

GO! 2 werd vanmiddag kampioen in de vierde divisie, door met ruime cijfers te winnen van Hoornse BV.

0 reacties

Geweldig Recept: Fietsen & Eten!

Vier locaties, negen creatieve koks en zestien kilometervreters vormden samen de hoofdingrediënten van het gezellige "Cycling Dinner" van BC GO!.

0 reacties

Veel succes en plezier in het nieuwe jaar!

Het bestuur van BC GO! wenst alle leden, hun familie en vrienden en alle andere badmintonners het allerbeste voor 2023!!

0 reacties

Beachtennissen met de Activiteitencommissie

Op 26 november organiseerde de activiteitencommissie een middagje beachtennissen bij Binnenpret. Ca. 15 GO!-ers probeerden zich de techneke eigen te maken...

0 reacties

Twee Evenementen voor de Prijs van Eén

Op maandag 21 november combineerde GO! de halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering met samen kijken naar Nederland - Senegal, in de orranje versierde kantine van Sportcentrum Europapark.

0 reacties