Terug

Deel deze pagina:

Lid worden

BC GO! heet je van harte welkom!

Volwassenen en ouders van kinderen die lid willen worden kunnen het beste eerst even contact opnemen met secretaris Mirjam Fennema (info@bcgo.nl). Mail als je niet snel een reactie krijgt even met Laura Kromkamp (ledenadministratie@bcgo.nl).

De contributiebedragen voor het seizoen 2019/2020 zijn te vinden onder het kopje "Clubinfo" in de menubalk. In principe wordt de contributie via automatische incasso geïncasseerd, maar betalen per acceptgiro is tegen een kleine vergoeding mogelijk. Alle leden van BC GO! worden aangemeld als lid van Badminton Nederland, de landelijk bond.

Lidmaatschappen worden aangegaan tot het einde van het seizoen. Opzeggen van het lidmaatschap dient vóór 1 juni voorafgaande aan een nieuw seizoen te gebeuren. Spelers die in de loop van het seizoen lid willen worden kunnen in aanmerking komen voor een gereduceerde contributie voor de rest van het seizoen (dat grofweg loopt tot juni).

Nieuwe leden kunnen zonder probleem enige tijd gebruik maken van de leenrackets die beschikbaar zijn.

Het aanmeldformulier voor senioren is hier te vinden en kan ingevuld en gescand worden toegestuurd aan Laura (ledenadministratie@bcgo.nl).