Terug

Deel deze pagina:

Jeugd

► Speeldagenkalender 2023-2024

Bij de jeugdafdeling van BC GO! wordt het gezelligheidsaspect niet vergeten. Zo organiseert de jeugdcommissie 'extra activiteiten', zoals een zwemmiddag, een bioscoopavond, een bowlingmiddag en een eindeseizoensactiviteit. Een vast hoogtepunt is ook het Familie en Vriendentoernooi, waarbij jeugdspelers samen met buurjongens, opa's, ooms en vriendjes e.d. koppels vormen.

BC GO! heeft een grote en actieve jeugdafdeling. Op dit moment kent de club ongeveer 60 leden jonger dan 19 jaar, van wie een beperkt aantal al in de seniorencompetitie en -toernooien uitkomt. GO! probeert door kundige en enthousiaste trainers in te zetten jonge spelers de kans te geven zich te ontwikkelen op een manier die past bij de instelling en het talent van deze spelers. Aandacht voor speltechnische zaken en gezelligheid proberen we zoveel mogelijk aan elkaar te koppelen.

Kim Wierenga is de voorzitter van de jeugdcommissie. Bij de organisatie van competitie, trainingen en andere activiteiten wordt ze ondersteund door de trainers en een wisselende groep ouders en leden, waaronder ook veel wat oudere jeugdleden. Bij Kim kun je terecht voor alle informatie over de jeugdafdeling van de club (tel. 06-17996724/e-mail jeugd@bcgo.nl).