Terug

Deel deze pagina:

Winnaars & foto's BC GO! Toernooi 2022

Door jeroendelc 0 reacties

Op zaterdag 23 april konden de shuttles weer rijkelijk ronddwarrelen tijdens het 4-6-8 BC GO! Toernooi 2022. Ruim 80 badmintonspelers uit heel Noord-Nederland hadden zichtbaar plezier om eindelijk weer eens een toernooi te kunnen spelen en elkaar te kunnen ontmoeten op en naast de baan. Spelers konden meedoen aan twee onderdelen (enkel, dubbel en/of mix) in de speelsterktes 4, 6 en 8. 

Bij het BC GO! Toernooi wordt gespeeld in pouletjes. Hierdoor heb je altijd meerdere partijen. Aan het eind van de lange sportdag zijn de volgende winnaars bekend. Van harte gefeliciteerd!

We bedanken alle deelnemers en bezoekers voor hun aanwezigheid tijdens het toernooi! We zien jullie graag volgend jaar weer. En ook veel dank aan de toernooiorganisatie en vrijwilligers. Ontzettend fijn dat we weer op jullie konden rekenen!

Foto's
Hieronder staat een sfeerverslag van het toernooi. Helaas kunnen foto's niet worden gekanteld in onze webtool (excuses voor dit ongemak). Wil je een foto in groter formaat ontvangen, neem dan contact op met de organisatie.

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!