Terug

Deel deze pagina:

Twee Evenementen voor de Prijs van Eén

Door Bart 0 reacties

Op maandag 21 november combineerde GO! de halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering met samen kijken naar Nederland - Senegal, in de orranje versierde kantine van Sportcentrum Europapark.

Door een ingenieuze stapeling van kantinetafels werd een professioneel ogend projectiescherm gecreëerd, waarop we met ca. 25 mensen keken naar een niet al te geweldig spelend Oranje. Aan het eind viel er toch nog te juichen, toen eerst Cody Gakpo scoorde en Davy Klaassen dat op het einde van de ultralange extra tijd herhaalde.

Nadat iedereen een beetje op adem was gekomen volgde de ALV. Hoofdpunt waren de financiën. Penningmeester Frederik kon een zeer positief resultaat laten zien, voor een groot deel toe te schrijven aan een flinke ledengroei in coronatijd. Daarna werd gesproken over plannen om te investeren in verschillende zaken die de club verder moeten versterken, grotendeels op basis van het twee jaar geleden gepresenteerde verenigingsplan '20-'24. Vervolgens werd Toni unaniem tot nieuw bestuurslid recreantenzaken benoemd en namen we afscheid van Mirjam als secretaris. Tenslotte stelden de nieuwe vertrouwenscontactpersonen Rob en Anneloes zich voor.Op het eind bleek er geen blessuretijd te worden bijgetrokken, want voorzitter Jeroen gaf het laatste fluitsignaal nog voordat de rondvraag had kunnen plaatsvinden!

 

(foto: Jeroen)

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!