Terug

Deel deze pagina:

Successen bij RJK Noord

Door Bart 0 reacties

In het weekend van 18 en 19 februari viel een aantal GO!-ers in de prijzen bij de Jeugdkampioenschappen van de Regio Noord (Friesland, Groningen en Drenthe). 

Imke en Yuanxin wonnen de meisjesenkelspeltitels, respectievelijk in de leeftijdsklassen onder-17 en onder-19. In het meisjesdubbelspel onder-17 waren ze ook succesvol. Yuanxin pakte ook nog eens de hoofdprijs in de mix onder-17, met Meteoor-speler Thomas Niemeijer. Ook in de mix onder-19 en de mix onder-15 mochten GO!-spelers het hoogste schavot betreden: Riemco won samen met Racketeers-speelster Nicole Zandbergen in de oudste categorie. In onder-15 won Olaf, samen met Marit Zwart van Drachten. Olafs tweede titel behaalde hij in de jongensdubbel onder-15, met Thomas Thackray van Meteoor.

Er waren ook tweede prijzen voor GO!. Riemco kwam (zij het in twee games) net tekort in de jongensenkel onder-19 finale en Olaf redde het niet in de jongensenkel onder-15 finale. Datzelfde gold voor Roman en Tijmen in de jongensdubbel onder-19 en Twan met Meteoor-speler Thomas Niemeijer in de jongensdubbel onder-17.

Al met al was het dus voor GO! een geslaagd weekend, maar we moeten wel proberen te zorgen ook in de jongere categorieen weer serieus mee te gaan doen! 

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!