Terug

Deel deze pagina:

Het Tweede BC GO! Cycling Dinner

Door Bart 0 reacties

Op vrijdagavond 6 oktober organiseerde Marieke voor de tweede keer het BC GO! Cycling Dinner. Met koks op vier plaatsen in de stad en tegen de wind in worstelende fietsers tussen die plaatsen werd het weer een superleuke avond. 

Pompoensoep à la Toni en Amanda, dubbele porties diverse antipasti, iets exotisch met rijst in de vorm van pasta (of andersom), daal (naar het schijnt een specialiteit uit de noordoostelijkste wijk van Kolkata) met gegrilde groente, couscous en naanbrood, lasagne zoals alleen oud-Amorianen die klaar kunnen maken, tiramisu op z'n Hoogkerks en tiramisu op anderszins onnavolgbare wijze klaargemaakt, oppermachtige stroopwafeltaco's en nog veel meer spectaculairs werd de fietsers voorgeschoteld. De koks hadden zeer hun best gedaan!

Dat gold ook voor het grootste deel van de fietsers, die volgens Strava-posts soms meer dan 20 kilometer moesten afleggen om aan drie gangen plus de afsluitende borrel te kunnen komen. Waar alle koks zich voorzover bekend hielden aan de regels en hun producten niet rechtstreeks van toko's of andere cateraars betrokken, bleken sommige (niet nader te noemen) fietsers de regels rond het Cycling Dinner-concept toch wel erg op te rekken. Zij "trotseerden" de harde wind op een e-bike... Volstrekt onacceptabel. Als we niet oppassen wil Hans volgend jaar op z'n motorfiets meedoen en is het einde zoek, dus de teugels moeten flink worden aangehaald.

Hoe dan ook, het was weer een zeer geslaagde avond, dus hopelijk komt er volgend jaar een vervolg!

 

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!