Terug

Deel deze pagina:

Het Jaarlijkse GO!-Vrijwilligersuitje

Door Bart 0 reacties

Elk jaar biedt BC GO! haar vrijwilligers een uitje aan, als dank voor alle inzet voor de club. Zondagavond was het weer zover, in d'Ouwe Brandweer.

GO! mag zich gelukkig prijzen met het grote aantal vrijwilligers dat op de één of andere manier bezig is om de club zo leuk mogelijk te laten zijn. Een consequentie is wel dat het bijna onmogelijk is een datum te vinden waarop bijna iedereen beschikbaar is om zich te laten bedanken... Uiteindelijk waren we toch nog met maar liefst 24 vrijwilligers present, ondanks o.a. bezoekjes aan de Denmark Open en strandvakanties op Mallorca

Na een gloedvol betoog van onze duo-voorzitters Cynthia en Jeroen werd er eerst lekker gegeten. Daarna was het tijd voor de pubquiz. Verdeeld over zes teams moesten de deelnemers zich buigen over in totaal 60 vragen, inclusief vage openingsmuziekjes van TV-series uit de jaren tachtig en eerder ("Toen was Geluk nog heel Gewoon") en logo's van apps die in 2023 waren gelanceerd. Erg ingewikkeld, en het werd nog ingewikkelder toen team 3 als teamnaam "Team 2" had gekozen. Het team van de verslaggever presteerde een beetje zoals Ajax, Champions' League-ambities en een groot budget, maar ondertussen bijna onderaan. Het team van Gerard, Ingemarie, Frederik en Toddy ("Wanneer komen de Bitterballen?", o.i.d.) kwam uiteindelijk als winnaar uit de bus.

Het was zoals altijd een gezellige boel. Wil je volgend jaar ook mee? Word dan ook vrijwilliger, er zijn altijd leuke, nuttige, voldoening gevende en/of leerzame klussen te doen bij GO!. Als je belangstelling hebt, geef dan even een seintje aan één van de bestuursleden of je trainer! 

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!