Terug

Deel deze pagina:

GO! 1 beleeft goede start

Door Bart 1 reactie

Het "vlaggenschip" van GO! is de competitie sterk begonnen. Na vijf wedstrijden is er nog weinig tekening in de strijd, maar staat GO! 1 bovenaan.

Afgelopen zaterdag werd ELO United (Hengelo) met 6-2 verslagen. Komend weekend wordt veel meer duidelijk, als de uitwedstrijd tegen het ook hooggeplaatste BECA2000 (Arnhem) op het programma staat. Voorafgaand aan het seizoen bestond enige vrees dat de sterke verjonging ertoe zou leiden dat het degradatiespook weleens de kop op zou kunnen steken, maar voorlopig hoeft GO! daar niet bang voor te zijn. De ervaren krachten Ronald, Esther en Rik tikken hun punten met grote regelmaat binnen, terwijl de jonkies Riemco en Imke de overstap naar de derde divisie erg goed hebben verteerd.

De stand is hier te zien. Vooral de urenlange spektakelpartijen van Riemco zijn de moeite van een bezoekje aan de tribunes van Sporthal Hoogkerk meer dan waard. De volgende gelegenheid is op zaterdag 12 november, om 12:30 uur. Dan staat de derby tegen Meteoor (Veendam) op het programma. 

Reacties:
Profielafbeelding
Andre Hof 30-10-2016 om 07:39

Leuk verhaal bart

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!