Terug

Deel deze pagina:

Bram benoemd tot erelid van BC GO!

Door Bart 0 reacties

Tijdens de zeer geslaagde lustrumdag werd Bram in het zonnetje gezet. Hij wist het zelf nog niet, maar sinds december 2019 was hij al erelid van GO!...

Op de najaars-ALV van 2019 was iedereen akkoord gegaan met de benoeming van Bram, waarna het bestuur aankondigde dat Bram bij de lustrumviering in mei 2020 even in het middelpunt van de belangstelling zou staan. Leuk bedacht, maar het voorjaar van 2020 zag er voor iedereen wat anders uit dan gepland. En dat gold ook voor het voorjaar van 2021... Gelukkig kon Bram met twee jaar vertraging alsnog worden gefeliciteerd.

Bart verzorgde een toespraakje, waarin hij vertelde hoe Bram zich jarenlang als voorzitter voor GO! had ingezet, maar de club ook op verschillende manieren indirect andere enorme diensten heeft bewezen: als mede-initiator en voorzitter van de Sportkoepel (die de belangen van de Groningse amateursportverenigingen behartigt in de stad-Groningse politiek) en al jarenlang als lid van het bondsbestuur van Badminton Nederland. Er zijn maar weinig mensen die zich met de intensiteit van Bram voor sport, voor badminton en voor GO! inzetten!

Na het applaus en een kadootje in ontvangst te hebben genomen nam Bram zelf nog even het woord. Hij vertelde initiatieven van GO! regelmatig als succesvolle voorbeelden aan te halen in gesprekken binnen de bond en met andere clubs en daarom enorm trots te zijn op de club.

Daarna pakte hij z'n racket en schoof als deelnemer aan het toernooi weer ouderwets als een stofzuiger over de vloer, erelid of niet!

Foto: Bram (in het zwart) na een verloren potje, met dubbelpartner Gerard.

 

 

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!