Categorie

Algemeen

Goedbezochte mei-ALV

Op maandagavond 14 mei hield GO! z'n voorjaars-ALV, ditmaal in de kantine van Sporthal Selwerd. Ca. dertig leden spraken met name over de toekomst van de club.

0 reacties

Successen bij NK Aangepast Badminton

Namens GO! namen afgelopen zaterdag drie spelers deel aan het NK Aangepast Badminton, in Veenendaal. Erwin, Joshua en Mark kwamen allen met eremetaal terug!

0 reacties

Bestuursmededeling over Nieuwe Hal

Als bestuur willen we iedereen graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen omtrent sporthal Europapark. Dit doen wij doorgaans tijdens de algemene ledenvergaderingen en we spreken leden hier geregeld ...

0 reacties

Derbybokaal weer voor GO!

De traditionele Derby tussen AMOR en GO! is opnieuw door ons eigen cluppie gewonnen. Zaterdagmiddag werd het op het Universitair Sportcentrum 22-18 voor ons!

0 reacties

Geef je op voor de Derby tegen AMOR op zaterdag 7 april

De jaarlijkse 'clash' met de studenten van AMOR, is deze keer op zaterdag 7 april (13.00-18.00u), op het Sportcentrum van de RUG (Zernike Campus).

0 reacties

Clubkampioenen 2018! Uitslagen en foto's

Op zaterdag 17 maart in sporthal Selwerd is bepaald welke namen er op de clubkampioenenbekers komen te staan. Bekijk de uitslag en de foto's.

2 reacties

4-6-8 Rapide BC GO! toernooi 2018, 28 en 29 april, Sporthal De Brug

De inschrijving is open! bit.ly/GOtoernooi2018

0 reacties

Krokustoernooi | Verslag door Jan Willem Scholte

Maandagavond 19uur op 26 feb. 2018. Het heeft net gesneeuwd buiten en ik kleed me om in 1 vd 2 heren-kleedkamers. Vers water in flesje vullen, want we gaan zweten vanavond...

0 reacties

GO! 7 wordt kampioen

GO! 7 moest er even op wachten, maar in de uitgestelde wedstrijd in en tegen Zuidhorn was het kampioenschap snel binnen: één partijtje winnen was genoeg en dat gebeurde meteen ...

0 reacties

Titels voor GO! bij RJK Noord

Afgelopen weekend vonden de jaarlijkse regionale jeugdkampioenschappen plaats, zoals altijd in Veendam. BC GO! deed een flinke greep uit de prijzenpot. Wie waren er zo succesvol?

0 reacties