Terug

Deel deze pagina:

Jeugd

► Speeldagenkalender 2019-2020

► Trainingsindeling

 

Bij de jeugdafdeling van BC GO! wordt het gezelligheidsaspect niet vergeten. Zo organiseert de jeugdcommissie 'extra activiteiten', zoals een zwemmiddag, een bioscoopavond, een bowlingmiddag en een eindeseizoensactiviteit. Een vast hoogtepunt is ook het Familie en Vriendentoernooi, waarbij jeugdspelers samen met buurjongens, opa's, ooms en vriendjes e.d. koppels vormen.

BC GO! heeft een grote en actieve jeugdafdeling. Op dit moment kent de club ongeveer 100 leden jonger dan 19 jaar, van wie een beperkt aantal al in de seniorencompetitie en -toernooien uitkomt. GO! probeert door kundige en enthousiaste trainers in te zetten jonge spelers de kans te geven zich te ontwikkelen op een manier die past bij de instelling en het talent van deze spelers. Aandacht voor speltechnische zaken en gezelligheid proberen we zoveel mogelijk aan elkaar te koppelen.

Kim Wierenga is de voorzitter van de jeugdcommissie. Bij de organisatie van competitie, trainingen en andere activiteiten wordt ze ondersteund door de trainers en een wisselende groep ouders en leden, waaronder ook veel wat oudere jeugdleden. Bij Kim kun je terecht voor alle informatie over de jeugdafdeling van de club (tel. 06-17996724/e-mail jeugd@bcgo.nl).

 

De teamindeling voor het seizoen 2019-2020 is als volgt:

Team J1 Team J2
(3e kl. U19) (3e kl. U13)
Madeleine Doornbusch Veerle Kalisvaart
Rianne Luinge Eline Wolf
Tess Wierenga Jesse Lichtenberg
Jelle Riedstra Milan Brochard
Leo Wilmann Sahal Syaf
Rien Mens  

De indeling van team J3, dat in de starterscompetitie gaat uitkomen, wordt later bekend.