Categorie

Algemeen

Zeer geslaagd Beweegfestival

Het Beweegfestival in en om Sporthal de Wijert (op zaterdag 15 september) werd een groot succes. Namens GO! waren Sandra, Tess, Jelle en Bart actief.

0 reacties

GO! bij Beweegfestival De Wijert

Zaterdag 15 september vindt in De Wijert (in de sporthal en aan de overkant van de Van Iddekingeweg) een groots opgezet festijn plaats, met o.a. veel muziek en sport. GO! ...

0 reacties

We gaan weer beginnen!!

In juli en augustus is er druk gebruik gemaakt van het "zomerspelen" (zie foto), maar vanaf komende maandag (3 september) gaat het reguliere seizoen weer van start!

0 reacties

Goedbezochte mei-ALV

Op maandagavond 14 mei hield GO! z'n voorjaars-ALV, ditmaal in de kantine van Sporthal Selwerd. Ca. dertig leden spraken met name over de toekomst van de club.

0 reacties

Successen bij NK Aangepast Badminton

Namens GO! namen afgelopen zaterdag drie spelers deel aan het NK Aangepast Badminton, in Veenendaal. Erwin, Joshua en Mark kwamen allen met eremetaal terug!

0 reacties

Bestuursmededeling over Nieuwe Hal

Als bestuur willen we iedereen graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen omtrent sporthal Europapark. Dit doen wij doorgaans tijdens de algemene ledenvergaderingen en we spreken leden hier geregeld ...

0 reacties

Derbybokaal weer voor GO!

De traditionele Derby tussen AMOR en GO! is opnieuw door ons eigen cluppie gewonnen. Zaterdagmiddag werd het op het Universitair Sportcentrum 22-18 voor ons!

0 reacties

Geef je op voor de Derby tegen AMOR op zaterdag 7 april

De jaarlijkse 'clash' met de studenten van AMOR, is deze keer op zaterdag 7 april (13.00-18.00u), op het Sportcentrum van de RUG (Zernike Campus).

0 reacties

Clubkampioenen 2018! Uitslagen en foto's

Op zaterdag 17 maart in sporthal Selwerd is bepaald welke namen er op de clubkampioenenbekers komen te staan. Bekijk de uitslag en de foto's.

2 reacties

4-6-8 Rapide BC GO! toernooi 2018, 28 en 29 april, Sporthal De Brug

De inschrijving is open! bit.ly/GOtoernooi2018

0 reacties