Terug

Deel deze pagina:

Vrijwilligersavond 2020

Door Bart 0 reacties

Op zaterdag 15 augustus (na het door de activiteitencommissie georganiseerde zomertoernooitje) vond de jaarlijkse activiteit plaats voor de vrijwilliers die GO! maken tot wat GO! is. BBQ!

Het was natuurlijk een raar seizoen, 2019/2020. Tijdens de lockdown was het moeilijk de sociale binding tussen de leden van GO! te behouden of te versterken. Dankzij de vele vrijwilligers lijkt het gelukt te zijn de schade zeer beperkt te houden: er was heel veel animo voor de buitenactiviteiten en vanaf het moment dat we weer in de hal terecht konden werden de trainingen erg goed bezocht. Voor de vrijwillgers was er daarom een kleinschalige barbecue georganiseerd, op een rustige plek aan de rand van de stad.

De deelnemers werden o.a. getrakteerd op Sate Ajam van Ronald, de man die "Heel Holland Maakt Sate" met twee stokjes in de neus zou winnen. Verder had GO!'s Chief Executive Barbecuer (Frederik) allerhande andere heerlijkheden op het rooster liggen. Het was allemaal zo lekker dat het eten op was voordat er een foto van kon worden gemaakt... Daarna ws het tijd voor zomeravondspelletjes, zo ongeveer totdat het donker werd.

 

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!