Terug

Deel deze pagina:

Verslag over het "Van A naar Beter Toernooi"

Door Bart 0 reacties

Al op 22 oktober organiseerde GO! het "Van A naar Beter"-toernooi. Het hoe en waarom van deze naam is (bijna) niemand helemaal duidelijk, maar dat maakt niets uit. Feit is dat het mooie verslag van Jan Willem een aantal communicatiehindernissen in eerste instantie niet heeft kunnen overwinnen. Nu het alsnog bij het websitebeheer is gearriveerd plaatsen we het natuurlijk, met excuses aan de auteur voor de ontstane vertraging!

Verslaggever J-W meld zich weer , met reportage over het "van A naar Beter-toernooi"op maandag 22 okt.2018:
 
Het was nog geen 19 uur , maar toen waren er al zo'n 4 banen bezet met badmintonners die zich alvast warm speelden in de sporthal van Selwerd. Er waren volgens mij 5 teams van elk 4 personen van de maandag of de zaterdag van BC GO!.
Deze x zat ik bij team A : Geanne , Fedde , Marc & ondergetekende. 
Normaliter (inclusief deze x) zijn de teamverdelingen altijd okay, maar het geval wilde deze maandag, dat de tegenstander aan de andere kant van het net toch wel wat beter was vandaag:
De cijfers van de eerste game ( 2 mensen van team A vs 2 mensen van team B keer 2 dus) waren aardig dramatiesch -> iets van 26 puntjes voor ons en wel rond de 54 voor de tegenpartij ongeveer). We speelden steeds zodanig lang, dat we allemaal goed moesten meetellen in de stand voor het serveren aan.
Dit was ongeveer het verloop van de punten voor de verdere wedstrijden daar in de hal.
De tegenpartij was ook erg gehaaid om te winnen (hetgeen lukte) , maar door een unieke & tevens vage puntentelling op papier van de vakkundige jury waar ikzelf nog niet helemaal uit ben, liep het zo dat juist de slechte spelers een mooie prijs in ontvangst mochten nemen. Dit had te maken met het optellen en omkeren oa van de cijfers vd uitslagen in een mooi tabel op een A4tje die ieder team kreeg.
De beste game was de wedstrijd in de pauze om afkoelen te voorkomen in de verwarmde sporthal ; deze hebben we met 75% van team A gewonnen, maar vraag me nu ff geen stand, want die weet ik niet meer. Ik kwam iig voor het leuke spelen. Alwaarvan akte.
 
Dus lekker ons best gedaan op de baan met een rol tape en kwast erbij per persoon van team A. Nou : dat krijg je ook niet elke dag in je schoot geworpen :-)
Het enigste minpuntje vond ik dat er geen muziek tijdens het spelen was (als start- & eindpunt van de wedstrijden bijvoorbeeld. Of juist in de pauzes?)
 
Er zijn nog meer prijzen weggegeven zelfs , maar die winnaar(-res) mag na het toernooi op Zaterdag 17 Nov @ Selwerd eventueel een verslagje typen voor de site. Dus niet al te hard je best doen , want anders moet je schrijven ;-)
 
Was getekend : Scholte met rood T-shirt
Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!