Terug

Deel deze pagina:

Nieuw!! Familiemiddag op zaterdagen!

Door Bart 0 reacties

Een nieuw initiatief bij GO!: lekker vrijspelen op zaterdag in Sportcentrum Europapark, van 12 tot 14 uur. Familieleden worden uitgenodigd om ook mee te doen (maar het hoeft niet).

Voorafgaande aan de eerste zes competitiezaterdagen hebben we de hal van 12 uur 's middags tot 2 uur 's middags gehuurd. Elke GO!er (jeugdspeler of volwassen, recreant of competitiespeler) is van harte welkom, net als hun familieleden. Hetzelfde geldt zeker ook voor vrienden of collega's! Deelname kost niets, en leenrackets zijn beschikbaar. De middagen zijn volledig ongeorganiseerd, iedereen speelt met en tegen mensen van eigen keuze. We zorgen natuurlijk wel voor muziek en er zal kinderopvang voor de allerjongsten zijn.

Om 2 uur beginnen de competitieteams van GO! aan hun thuiswedstrijden. Niets is verplicht, maar het zou natuurlijk erg leuk zijn als familiemiddag-badmintonners nog eventjes blijven hangen om de GO!-teams boven zichzelf uit te laten stijgen (onder het genot van een kop koffie of een glas bier)!

De eerste GO!-familiemiddag vindt plaats op 14 september. Het vervolg is op 21 en 28 september. De overige data volgen snel!

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!