Terug

Deel deze pagina:

Met GO! naar de Dutch Open

Door Bart 0 reacties

Op zaterdag 14 oktober organiseert de activiteitencommissie een bezoek aan de Yonex Dutch Open, het enige Grand Prix toernooi in Nederland.

Op die dag vinden de halve finales plaats. Aan het toernooi, dat in Almere wordt georganiseerd, nemen naast Nederlandse toppers zoals de bij de GO!-jeugd van de met DKC georganiseerde jeugdtrainingsweekenden bekende Mark Caljouw ook buitenlandse toppers mee. Voorbeelden zijn de nummer 10 van de wereld Tzu Wei Wang (Taiwan), meervoudig winnaar Ajay Jayaram (India) en de van een schorsing teruggekeerde voormalig nummer 2 van de wereld Kento Momota (Japan). Ook bij de vrouwen en in de dubbels belooft het een spektakel te worden, met veel Aziatische deelnemers.

De prijs per kaart is maximaal 16 euro, maar het wordt goedkoper als we met meer mensen gaan. Voor jeugd tot en met 17 jaar is de toegang zelfs helemaal gratis. Het idee is om 12:00 uur gezamenlijk uit Groningen te vertrekken en rond 21:00 uur in de stad terug te komen. Rond 9 oktober volgt definitieve informatie. De bedoeling is per auto te gaan en de benzinekosten eerlijk te verdelen. Als er te weinig auto's zijn zal er ook een groep per trein gaan.

Wil je mee? Stuur dan uiterlijk 6 oktober een mail naar activiteiten@bcgo.nl. Ook vrienden die geen lid zijn van GO! zijn van harte welkom!!

Vermeld de volgende zaken in je mail:

- Je naam

- Je leeftijd (17 of jonger/18 of ouder)

- Of je student bent (studenten hebben korting)

- Je mobiele telefoonnummer

- Heb je een auto? Zo ja, hoeveel mensen kunnen er mee?

Denk erom dat aanmelding betekent dat je jezelf verplicht tot betaling

 

Tot 14 oktober! Garrelt, Marcel en Sander (de activiteitencommissie)

 

 

Foto: @BadmintonPhoto

 

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!