Terug

Deel deze pagina:

Inschrijven voor het Badmintonfestival

Door Bart 0 reacties

De inschrijving voor het grote Badmintonfestival op 25 en 26 mei is open. Iedereen kan meedoen. Neem vooral ook vrienden en familie mee!

Alles vindt plaats op de Ossenmarkt. Er zal een DJ met muziek zijn, er kan gegeten worden bij foodtrucks, enzovoort! Outdoorbadminton wordt gespeeld met gewone badmintonrackets, maar met een andere shuttle die speciaal voor deze variant van badminton door de BWF is ontwikkeld. Er wordt gespeeld met gewone badmintonrackets, maar met een bijzondere windbestendige shuttle. Het promotiefilmpje van de BWF is hier te zien.

De regels zijn hier beschreven.

De clinics op zaterdag duren één uur en er start een clinic om 11 uur, 13 uur en 14 uur. Om 12 uur wordt er een demonstratie gehouden. De clinics zijn zowel voor jeugd als voor volwassenen. Het maakt niet uit of je al jarenlang badmintont of het nog nooit hebt gedaan. De clinics zijn gratis.

Het jeugdtoernooi (8-14 jaar) is zondagochtend van 9 tot 12 uur en het volwassentoernooi op zondagmiddag van 13 tot 16 uur. Ook voor de toernooien geldt: spelers van alle niveaus zijn welkom! Deelnemen aan het toernooi kost 5 euro.

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar festival@badminton.nl. De volgende info moet je in zo'n mailtje vermelden:

- naam
- email
- geb. datum
- Speelsterkte (indien bekend)
- Naam van partner (voor het toernooi)
- Tijd van de clinic waaraan je aan mee wil doen

Het inschrijfgeld voor het toernooi kan ter plekke worden voldaan, via de pinautomaat (niet contant)

Meer informatie is te vinden op https://www.badminton.nl/evenementen/badminton-festival-groningen.

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!