Terug

Deel deze pagina:

GO! 1 verliest net aan, GO! 2 weer sterk

Door Bart 0 reacties

GO! 1 verloor de thuiswedstrijd tegen het hooggeklasseerde Invictus (Waddinxveen) nipt met 5-3. GO! 2 doet al het hele seizoen mee om het kampioenschap en versloeg Meteoor Veendam met 6-2.

Gelukkig stonden alle wedstrijden van GO! op zaterdag gepland, waardoor de sneeuw niet op tijd viel om afgelastingen te veroorzaken. In Hoogkerk kon GO! 1 een alleszins behoorlijk resultaat bijschrijven. Tegen nummer 2 Invictus zorgden de vrouwen voor drie punten en gingen de mannen het schip in. Na verlies in de eerste mix, draaide het in de tweede mix uit op een beslissende derde game, maar Riemco en Esther slaagden er net niet in deze partij (en daarmee het gelijkspel) uit het vuur te slepen. GO! 1 blijft voorlaatste en het zal lastig worden daar nog verandering te brengen. Komende zondag komt ook nog eens de koploper (Hoorn) op bezoek.

Ondertussen doet GO! 2 het prima. Na de 6-2 overwinnig is de gezellige mix van veteranen met jong enthousiasme nog steeds goed in de race voor het kampioenschap. BC IJsselstad uit Deventer staat een paar punten voor en uit de achtergrond komt het versterkte team van Amersfoort snel dichterbij, maar het kan nog alle kanten op!

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!