Terug

Deel deze pagina:

Competitie halverwege

Door Bart 0 reacties

De competitieteams van GO! zijn halverwege de competitie. Een klein overzichtje van de stand van zaken.

Het vlaggenschip van GO!, team 1, heeft het dit jaar niet gemakkelijk. Een positie in de middenmoot lijkt het hoogst haalbare, maar het degradatiespook lijkt niet meteen op de loer te liggen. GO! 2 staat een paar plaatsen hoger, maar doordat veel teams vlakbij elkaar staan kan er nog niet veel meer van worden gezegd dan dat het team normaal gesproken ergens rond de vierde of vijfde plaats moet kunnen eindigen.

Het wordt eentonig, GO! 3 verkeert in een min of meer vergelijkbare positie. Dat ligt anders voor GO! 4, maar helaas niet doordat het team fier bovenaan staat. Integendeel, de reis naar de vijfde divisie (wel een retourtje, hopelijk) kan al bijna worden geboekt. GO! 5 doet het goed, en hijgt de koplopers hevig in de nek. GO! 6 begon indrukwekkend, maar staat inmiddels ergens halverwege de ranglijst. Die trend moet snel worden omgedraaid, uiteraard.

GO! 7 draait weergaloos. Er moet nog wel worden afgerekend met Raak'm, maar bijschrijving van de namen op de kampioenenbeker zou haalbaar moeten zijn. GO! 8 is hevig tegen degradatie aan het vechten. Voorlopig gaat dat nog goed en is de zesde plaats nog safe. Het doordeweeks spelende team D1 draait keurig in de middenmoot mee.

Dan de jeugd! GO! J1 staat keurig tweede en moet gaan proberen Forehand een poets te bakken. De debutanten van J2 hebben het zwaar, maar hebben toch al een wedstrijd weten te winnen en nog een gelijkspel uit het vuur gesleept. Dat gaat dus best aardig! Team B1 dat in de kortere beginnerscompetitie uitkomt heeft pas twee wedstrijden gespeeld, daar valt dus nog weinig van te zeggen, behalve dat we blij mogen zijn dat we dit jaar weer drie jeugdteams op de baan hebben staan.

Op naar deel 2!   

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!