Terug

Deel deze pagina:

ALV - BC GO!-style

Door Bart 0 reacties

Voorzover de oudgedienden bij GO! zich kunnen herinneren hebben er nooit zoveel leden de ALV bezocht als afgelopen maandag. Een "anders dan anders"opzet lokte rond de 50 leden naar Sporthal Selwerd.

Oorspronkelijk was het idee om met een mix van een toernooi en de ALV op een vrolijke manier afscheid te nemen van Sporthal Selwerd, in elk geval voor de seniorengroepen (op zaterdag blijven jeugdgroepen in Selwerd trainen). Ca. een week voor deze happening kreeg het bestuur echter te horen dat de verhuizing naar Sportcentrum Europapark uiteindelijk pas begin januari zal plaatsvinden. Nadat ook nog wat hobbels in verband met de plotselinge euforie rond het interlandvoetbal waren opgelost kon alles beginnen.

Dor voorzitter Esther zorgvuldig samengestelde koppels uit alle geledingen van de club speelden potjes van ruim tien minuten tegen elkaar. Leden die vrij waren konden zich melden bij één van de tafels, om met een ander bestuurslid te praten over een onderwerp waarover het bestuur graag wil weten hoe de leden erover denken: zaken rond de nieuwe hal, rond het verwerven van extra financiële middelen, rond communicatie met de leden en rond verenigingsactiviteiten buiten de baan om. Ook was er ruimschoots tijd tot kennismaken met "onbekende mede-GO!ers".

Halverwege toog iedereen naar de kantine, waar het bestuur enkele mededelingen deed. om daarna kort het jaarverslag en de afrekening over 2017/2018 door te spreken. Nadat een vacature in de kascommissie snel was ingevuld en een enkele rondvraag was beantwoord ging het spektakel in de hal zelf weer verder. Bijna iedereen was vervolgens op tijd terug om onder het genot van een bitterbal en/of een chicken wing te zien hoe Oranje al bijna tot wereldkampioen 2022 werd gebombardeerd.

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!