Terug

Deel deze pagina:

Oldstars badminton bij GO!: Kom het eens proberen!

Door Bart 0 reacties

Ook de Oldstars-trainingen zijn weer begonnen! In elk geval tot en met eind december kunnen 55-plussers gratis deelnemen aan de gezellige, door Tjeerd verzorgde trainingen op donderdag (17:30-18:30 uur). Behoor je tot deze leeftijdsgroep en lijkt het je wat? Kom vrijblijvend langs!

Op dit moment bestaat de groep uit ongeveer vijftien badmintonners. Dat is een prima aantal, maar we hebben ruimte voor meer deelnemers. Alle materialen (rackets, shuttles, etc.) zijn beschikbaar, dus als je het een keertje wil komen proberen dan hoef je alleen sportkleding en zaalschoenen mee te nemen. De trainingen zijn in Sportcentrum Europapark (Helperpark 306, niet ver van het FC Groningen-stadion). Na afloop van het door Tjeerd verzorgde uur kunnen er voor wie dat wil nog partijtjes worden gespeeld. Verder is de kantine open, dus kan er nog even worden nagepraat!

Met hulp van een subsidie uit het Sportakkoord van de gemeente Groningen kunnen we de trainingen (toegespitst op oudere sporters) nog een aantal maanden gratis aanbieden. Of en zo ja hoeveel, kosten er daarna aan verbonden zullen zijn is nog even afwachten, maar uiteraard zullen we alles in het werk stellen om de eventuele contributie laag te houden.

Heb je belangstelling? Kom gewoon langs, of mail even naar Bart (extern@bcgo.nl).

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!