Terug

Deel deze pagina:

Zeer geslaagd Beweegfestival

Door Bart 0 reacties

Het Beweegfestival in en om Sporthal de Wijert (op zaterdag 15 september) werd een groot succes. Namens GO! waren Sandra, Tess, Jelle en Bart actief.

Terwijl er tegenover de sporthal allerlei buitenactiviteiten plaatsvonden, vulden wij samen met de korfballers van Nic. en een boogschietbedrijf de sporthal. We hadden een fenomenaal aangeklede kraam en een "dynamic tennis" baan. Dit is een sport die vooral geschikt is voor ouderen. Gezien onze plannen om na de verhuizing naar de nieuwe hal ook een ouderengroep te starten leek dit een goed plan. Tenslotte konden aan het festival deelnemende kinderen een stempel op hun strippenkaart krijgen als ze meededen aan het "penaltyslaan". Met Tess of Jelle als keeper op de doellijn mochten de kinderen vijf keer proberen het net te laten bollen. Dat was gemakkelijker gezegd dan gedaan, maar bij bijna elke deelnemer moest onze keeper toch tenminste eenmaal "vissen".

De deelname van volwassenen aan het Beweegfestival viel helaas een beetje tegen, maar de dynamic tennisbaan werd bijna continu op andere meanieren gebruikt, bv. door (heel) kleine kinderen die met een racket en balonnen in de weer waren. Sandar en Bart deelden ondertussen veel flyers met info over kennismakingscursussen uit, dus wie weet houden we er een paar nieuwe leden aan over. Het was hoe dan ook een erg leuke middag (met muziek van een Caribische drumband en twee DJs) waarin bewoners van de wijk op een gezellige en actieve manier kennis konden maken met allerlei sporten. 

 

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!