Terug

Deel deze pagina:

Probeerbadminton.nu

Door Bart 0 reacties

Een groot aantal badmintonclubs in Noord-Nederland heeft samen met de bond een initiatief gestart om meer mensen in verenigingsverband te laten badmintonnen. De campagne heet probeerbadminton.nu en GO! doet uiteraard mee.

Maar liefst 33 clubs doen mee, en met een groot PR-offensief zullen 228000 huishoudens in Noord-Nederland op de leuke aspecten van badminton worden gewezen. De kern van het idee zijn "probeer-minicursussen" van 10 keer trainen, om zo snel mogelijk de basis onder de knie te hebben. Deze cursussen worden aangeboden voro zowel volwassenen als jeugdspelers. De eerste bijeenkomsten voor de cursussen van GO! zijn op 30 september of op 5 oktober, afhankelijk van de locatie (Selwerd of Europapark).

Alle informatie over de actie probeerbadminton.nu als geheel is hier te vinden. Alle details over de minicursussen die BC GO! aanbiedt kun je hier lezen. Je kunt je op deze laatste pagina ook online aanmelden. Leden van GO! wordt aangemoedigd de informatie ook te delen met (nog) niet badmintonnende vrienden en familie. Zij kunnen evt. meer info krijgen bij onze peningmeester Frederik, één van de initiatiefnemers van het project.

Wij zeggen: "Probeerbadminton.nu! Nu!!!"

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!