Terug

Deel deze pagina:

Ochtendje Kids Games

Door Bart 0 reacties

Op zaterdag 24 november organiseerde GO! de jaarlijkse Kids Games. In alle vroegte werd Sporthal Selwerd omgetoverd tot een kleurig versierde arena en iets na 9 uur konden de wedstrijdjes en spelletjes van start.

De familie De Goede had de zaken weer erg goed voor elkaar en met hulp van een aantal oudere jeugdspelers die als teambegeleiders fungeerden werd het een erg leuke ochtend voor iets meer dan dertig enthousiaste deelnemers, van GO! en andere clubs. In kleine teams werd er in de ene ronde een serie spelletjes afgewerkt en stonden er in de volgende ronde teamwedstrijdjes op het programma. Net als in andere jaren was het kokerhockey weer bij velen het favoriete onderdeel. Na afloop was er een korte afsluiting in de kantine.

Uw verslaggever heeft gemist of de Hamerhaaien, de Sabeltandtijgers of de Barracuda's uiteindelijk hebben gewonnen, maar dat maakt ook niet zoveel uit. De sportiviteitsprijs was in elk geval voor de Bavianen! Het was een erg leuke ochtend, hopelijk zien we iedeeen de volgende keer weer!

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!