Terug

Deel deze pagina:

Nieuw: Ienieminiton!

Door Bart 0 reacties

Vanaf 21 januari gaat GO! iets nieuws starten: Ienieminiton, voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. Elke maandag, van 17:00 tot 17:45 uur, onder leiding van Bianca!

De overgang naar het spiksplinternieuwe Sportcentrum Europapark biedt GO! mogelijkheden nieuwe activiteiten te ontwikkelen. Zo gaan we Ienieminiton aanbieden, voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. Met aangepaste materialen zullen we de jonge kinderen op een enthousiaste manier kennis laten maken met badminton. Spelenderwijs zullen ze wat basistechnieken leren, maar het is minstens zo belangrijk dat ze hun energie in leuke spelletjes kwijt kunnen. GO! zorgt voor de materialen, kinderen hoeven alleen een shirtje, broekje en gymschoenen mee te nemen.

Iedereen die belangstelling heeft kan zich aanmelden om in eerste instantie 5 keer mee te komen doen, voor in totaal 10 euro. De eerste activiteit is op maandag 21 januari en de deelnamekosten kunnen voor aanvang van de eerste keer contant worden voldaan. De activiteiten zijn in Sportcentrum Europapark, Helperpark 306. Voor meer informatie en/of aanmeldingen: stuur even een mailtje naar Mirjam, via info@bcgo.nl.

Na afloop van de eerste 5 keer kunnen kinderen lid worden van BC GO!. De tijden blijven daarna hetzelfde. 

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!