Terug

Deel deze pagina:

Vrede op Aarde!! (Fijne Kerst, met badmintonmogelijkheden!)

Door Bart 0 reacties

Afgelopen weekend sloeg Jeroen z'n vrijspeeldubbelmaat Koos nog een bloedende hoofdwond, maar nu staat de Kerst voor de deur en is het ook weer in de badmintonhal "Vrede op Aarde". Maar... op de zaterdagochtenden 23, 30 en 6 januari kan er in Selwerd toch lekker worden gespeeld.

Vrijspelen op zaterdagochtenden in Selwerd (zij-ingang):

23 december (10:30 - 12:30 uur), 30 december (10:30 - 12:30 uur) en 6 januari (10:30 - 12:30 uur). Op 6 januari wordt er ook weer door de jeugd getraind, van 8:30 tot 11:00 uur. Kom allemaal, ook jeugdleden zijn van harte welkom bij het vrijspelen. Lekker met z'n allen "ballen", om alle Kerstmaaltijden en oliebollen eruit te zweten.

Nieuwjaarsborrel:

Alle GO!-leden, aanhang, en ouders, kom het nieuwe jaar in luiden met andere GO!ers, op vrijdag 5 januari vanaf 20:00 uur in Cafe de Kornuiten. Schuif aan, drink een drankje, eet een hapje, klets gezellig bij of speel een spelletje (of alles tegelijk!)

En tenslotte: het bestuur (Ronald, Arjen, Kim, Tjeerd, Mirjam, Bart en Esther) wenst alle bezoekers van de website hele fijne feestdagen, vrede op aarde en een goed en gezond 2018!

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!