Terug

Deel deze pagina:

14 september: Pasta en Pubquiz

Door Bart 0 reacties

We vieren de start van de competitie op zaterdag 14 september met een gezamenlijke pastamaaltijd en een heuse pubquiz. Alle GO!-ers zijn welkom, net als de teams waartegen we spelen.

Op zaterdag 14 september gaat de competitie weer van start. Om de sfeer er meteen goed in te krijgen organiseren we na de wedstrijden een gezamenlijke maaltijd gevolgd door een leuke pubquiz. Ales vindt plaats in de kantine van Sportcentrum Europapark. Iedereen is welkom, of je nu zelf competitie speelt of niet. Ook leeftijd speelt geen rol en supporters kunnen ook gezellig meedoen. De teams waar de GO!-teams het tegen opnemen worden ook uitgenodigd voor dit spektakel.

Deelname kost 12,50 euro per persoon. Daarvoor krijg je soep, kun je opscheppen van een pastabuffet (incl. vegetarische optie) en doe je mee aan de pubquiz. Drankjes zijn niet inbegrepen. Het eten begint om 18:00 uur en we sluiten de avond tegen 21:30 uur af.

We hopen op veel animo! Geef je snel op (uiterlijk dinsdag a.s., liefst eerder). Dat kan door dit formulier (https://forms.gle/vjTmdPWxaaM5iNTf7) in te vullen. Je kunt daarop ook aangeven als je alleen mee wilt eten of alleen aan de pubquiz mee wil doen.

Ook hebben we op 14 september, zoals eerder aangekondigd) de eerste familiemiddag: vrijspelen voor alle GO!-ers en hun familie en vrienden (kost niets, leenrackets beschikbaar). Het programma van de dag is als volgt:

12:00 - 14:00: Familiemiddag

14:00 - 18:00: Competiewedstrijden

18:00 - 19:30: Pasta

19:30 - 21:30: Pubquiz

We zien je graag! 

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!